VINDUESPOLERING

 

Vinduespolering i hele København

Hos OKS Service tilbyder vi vinduespolering i højeste kvalitet. Vi sørger for skinnende rene vinduer ude som inde. Vi har primært kunder i Glostrup, Brøndby og Rødovre, men kører i hele Storkøbenhavn.

Et rent og behageligt arbejdsmiljø og en arbejdsplads, der fremtræder ren og indbydende er medvirkende til, at medarbejderne fungerer optimalt.
 
OKS Service har en lang række kunder inden for erhverv, og vi har derfor stor erfaring med vinduespolering inden for dette felt. Som vinduespoleringsfirma ved vi, hvor vigtigt det er altid at have rene vinduer, da det sender et godt signal både udadtil til kunder og indadtil til medarbejdere.
 

Ingen vinduespoleringsopgave er for stor eller lille

Igennem årenes løb har vi løst vinduespolerings opgaver for mange virksomheder, og vi har i den forbindelse erfaring med vinduespolering af mange forskellige slags bygninger. Ingen vinduespolerings opgave er for stor eller lille, og vi udfører altid arbejde med stor grad af professionalisme og fleksibiliet.
 
Vi tilbyder blandt andet vinduespolering af glas på erhvervsejendomme, kontorer/butikker og institutioner.
 
Vi kan med andre ord påtage os alle former for vinduespolerings opgaver, og du kan trygt stole på, at vi efterlader ruderne pæne, rene og skinnende.
 

Kontakt os for vinduespolering

Tøv endelig ikke med at tage kontakt til os, hvis du sidder inde med spørgsmål omkring vinduespolering eller ønsker et uforpligtende tilbud på for eksempel et serviceabonnement med et interval efter eget ønske. Ring på telefon 43 43 09 15.
 
Vi udregner en fast pris tilpasset Deres firma og Deres behov.
 
  

 

 

   FIND OS

 

  OKS Service A/S
  Naverland 2
  2600 Glostrup
  Telefon: 43 43 09 15
  Fax: 43 42 09 15